Home

Loading
loading..

stand-rb-1

Accent is een klein maar professioneel standbouw en interieur inrichtingsbedrijf met veel ervaring op het gebied van vormgeving en realisatie van internationale beursstands.

We bedenken concepten en maken ontwerpen van zowel stands als commerciƫle interieurs. Tevens produceren en plaatsen we stands, van heel eenvoudige wandenstands tot ingewikkelde projecten waar een hoog nivo van meubel-makerswerk vereist is. Ook verzorgen wij de decoratie die past bij de manier waarop u zich wilt presenteren.

Naast tentoonstellingsbouw maken wij Theater- en Studiodecors en verzorgen wij locatieaankleding bij evenementen etc. Verschillende disciplines die soms verrassend te combineren zijn. Door de korte communicatielijnen binnen Accent zijn wij in staat snel en duidelijk met u als klant te communiceren. Uw wensen kunnen snel in productie worden omgezet.

Kosten zijn natuurlijk volledig afhankelijk van de door u gewenste uitvoering, maar mede door de structuur van ons bedrijf, met een geringe overhead, zijn wij in staat vriendelijke prijzen te hanteren.

Bent u geĆÆnteresseerd in onze diensten, neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen informeren.

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background